2015. január 3., szombat

Pénzkeresés online filmnézéssel

Pénzkeresés online filmnézéssel

Hogyan lehet pénzt keresni online, filmnézéssel?
Egy teljes leírást fogsz kapni arról, hogyan tudod kihasználni az internet adta lehetőségeket, hogyan tudsz igazi bevételre szert tenni. Aki pénz akar keresni az interneten, mindig azon gondolkodik, hogy hogyan kellene ezt kivitelezni? Mások, hogyan keresnek százezreket, esetleg milliókat az internetről? Sokan csinálják ezt, mégsem árulják el a titkot! Feltehetnéd a kérdést, hogy miért? Egyrészt, azért mert rögtön a konkurenciájuk lennél, másrészt a magyar mentalitás azt diktálja, hogy dehogy mondom én el, ez csak az enyém! Külföldön kicsit másképp állnak ezekhez a dolgokhoz! Nem véletlen, hogy itthon ezeket a dolgokat kicsit nehezebb kinyomozni és, aki nem ért angolul, németül, vagy oroszul, soha nem kerül olyan információk birtokába, hogy pénzt tudjon keresni az internet segítségével. Ugye ebben egyet értünk?
A címből, már utaltam arra, hogy most a pénzszerzésünk alapja, az online filmek világából fog eredni! Mielőtt belemennék a részletekbe, nézzünk egy kis keresési statisztikát. Aki ismeri az adword kulcsszó kereső és hirdetési rendszerét, számára nem lesz ismeretlen a téma.

Milyen kulcsszóra keresnek Magyarországon a legtöbben?

A válasz: online film, online filmek, online filmek a neten, online filmek 2015, filmek. Mindösszesen havonta átlagosan egymillió keresés történik az online filmek kulcsszóra! Ez egy nagyon nagy szám! Íme a bizonyíték:
Online filmek kulcsszóra 1 000 000 keresés havonta!

Ha online akarunk pénzt keresni, akkor nem árt, ha tisztában vagyunk azzal, hogy a piacnak melyik szegmense az, ami jövedelmező és érdemes vele foglalkozni! Ha ezeket a keresési kulcsszavakat kiterjesztjük például nemzetközi vizekre, akkor tárul ki előttünk az online pénzkeresés kánoánja. Íme egy példa:
A movies kulcsszóra közel 42 millió keresés havonta!
A movie (film, vagy kicsit elvontabb értelemben mozi) szóra közel havi 42 millió keresés történik világszerte. Mondjuk egy new movie kifejezés is eléri a havi 1,2 millió keresést. Vagy egy movie download is 1,6 millió körül mozog. Tehát összegezve az elmondottakat az online filmek, igen komoly keresési preferenciát rejtenek magunkban. De, hogyan tudok én ebből profitálni? Na, most érkeztünk el ahhoz a témához, hogy pénzszerzés!

Hogyan tudok online filmnézéssel pénzt szerezni?
Először is el kell döntenünk, hogy sok pénzt akarunk keresni, vagy csak pár fillért? Mert, ha sok pénz akarunk keresni, akkor kombinálnunk kell az online internetes pénzszerzési módszereket. Ennek eszközei:
  • Weblapépítés
  • Online filmfeltöltés
  • Link rövidítés
Vegyük ezeket sorra, mindegyikről részletes leírást készítek!

Hogyan töltsek fel online filmet? Hogyan működik a http://youwatch.org ?
Ez a része némi szerzői jogi viharfelhőbe keveredhet, ezért rád bízom, hogy élsz-e vele vagy sem. A lényeg, hogy beszerzel valahonnan filmet (tippeket nem adok, ha ez sem megy, akkor nem neked való az internetes pénzszerzés!) ha van megvásárolt filmed az is jó. Ha ez az első lépés megtörtént, akkor beregisztrálsz erre az oldalra: http://youwatch.org/free70975.html
Egy ilyen kép fog fogadni (persze lehet mire Te odaérsz, megváltoztatják, erre sajnos nincs ráhatásom!)

Youwatch.org regisztráció
Itt értelem szerűen ki kell tölteni a regisztrációs lapot, de előtte nem árt, ha létrehozol egy internetes pénztárcát (illetve kettőt az egyik a Payza a másik pedig a PayPal). Ha sikerült beregisztrálnod, egy ilyen weblap kell, hogy fogadjon:

Youwatch.org sikeres regisztráció

Ne ijedj meg, mert ez az oldal szeret feldobni egy halom reklámot. Ugye ennek az oldalnak is, mint az összes hasonlónak a bevétele a reklámokból adódik, így ne lepődj meg, ha úton – útfélen reklámokat fog feldobálni! Ezeket gyorsan be is tudod zárni, vagy egyszerűen letiltod a böngésződben a pop up reklámokat! Ha minimálisan megy az angol (vagy ez az oldal tud franciául is), akkor feltöltöd a filmedet. Ez pár órát igénybe vehet, de nem kell betojni, addig is hasznos munkát tudsz csinálni!
Nos, akkor némi infó az oldalról, itt nem is akarok sokat beszélni, mert találtam a youtube-on egy videót! A srác kicsit érdekesen beszél, de van benne sok fontos infó! Szóval itt a videó:



Ebben a videóban a srác az alap esetet írja le, hogy hogyan tudsz pénzt keresni a youwatch segítségével, de ez, mint említettem csak az aprópénz része, mi ettől többet akarunk keresni! Folytatom a stratégiát!

Hogyan keressek pénzt link rövidítéssel? Hogyan működik a linkbucks?

El is érkeztünk ahhoz a témához, mikor összekapcsoljuk a két rendszert! Mi is az a link rövidítés? Mint, ahogy azt már fentebb is említettem, mindenki a reklámokból él! Nincs ezzel másképpen a linkbucks oldal sem! Nincs is ezzel baj, míg mi is tudunk belőle profitálni! Ugye? Szóval a youwatch-os film linkünket fogjuk átalakítani ezzel a módszerrel, így rögtön 1 kattintással 2 helyről kapunk pénzt! Nézzük a részleteket szépen sorban:
1.      Regisztrálj ezen az oldalon: https://www.linkbucks.com/referral/832074
Kattints a Sign-Up képre:


Kattints a Sign-up! feliratra

Majd értelem szerűen töltsd ki! Ha nem megy az angol, használj fordítót!
Töltsd ki az űrlapot!

2.      Ha ezzel is készen vagy, akkor a youwatch-os linkjeidet alakítsd át a linkbucks-al. A Create Links menüpont alatt! Most ejtek néhány szót erről a linkbucks-ról.

Mi az a linkbucks, és hogyan működik?
Mint, ahogy említettem a linkbucks egy link rövidítő oldal! Reklámcégekkel van leszerződve. Mi a linkünket a linkbucks segítségével átalakítjuk, úgy hogy ők mielőtt eljutnának a mi cél linkünkre előtte egy pár másodperces (3-5 mp) reklámot tekintenek meg, ezért nekünk rögtön bevételünk keletkezik! Ez a 3-5 másodperc szinte fel sem tűnik, mire felfogja az ember, hogy mi ez, már vége is! Szóval a reklámra rá sem kell kattintani, már úgy is jár érte a pénz! Ezután már csak a Skip This Ad (jobb felső sarokban lévő) feliratra kell klikkelni és a linkünkhöz érkeztünk. Például így működik: http://www.linkbucks.com/BAjpz

További előnye:
A konkurenciákhoz képest (adfly) vagy a klónokhoz képest sokkal többet fizet, továbbá egy IP címről egy nap akár 12 kattintásért is fizet. Míg a konkurenciánál ez a szám csak egy. Továbbá 3 szintű partner programmal is rendelkezik 20% (első mélység), 10% (második mélység) és 2% (harmadik mélység). Kifizetési minimuma igen baráti 5-10 dollár, ami pár nap alatt összejöhet, ha kombinált módszert alkalmazol! Tehát, ha elérted a kifizetési minimumot, azonnal átutalhatod a már említett elektronikus pénztárcák egyikére (PayPal, vagy Payza). Amit még érdemes a linkbucks –ról elmondani, hogy pornó oldalakra is engedélyezi a linkek elhelyezését, ugye ebben a kereseti potenciált, nem kell, hogy megmagyarázzam! Tehát regisztrálni itt lehet: https://www.linkbucks.com/referral/832074 És az átalakított link, így néz ki: http://www.linkbucks.com/BAjpz

Most következik a harmadik lépcső a weblapépítés!

Hogyan hozzak létre ingyen weblapot, weboldalt?
Nagyon egyszerű a dolog, megoldható a dolog, ha blogot készítesz, de aki kicsit ügyesebb, neki ajánlom ezt a lehetőséget: http://www.ucoz.hu/?pguid=728717623 Ez egy olyan ingyenes weblapszerkesztő oldal, ahol egyrészt ingyenesen tudsz tárhelyet „venni” kapni és wablap sablonok segítségével létrehozhatod saját oldaladat! Nekünk pont ez kell! Szóval beregisztrálsz ide: http://www.ucoz.hu/?pguid=728717623 és létrehozol mondjuk egy ehhez hasonló oldalt: http://onlinefilmek.ucoz.net/
És, akkor most jöhet a nagy kérdés: Hogyan kombináljam a pénzkereseti lehetőségeket?
1.       Létrehozod a weblapot
2.       Feltöltöd a videót a youwatch oldalra, vagy van egy másik lehetőség is, ha nem akarsz annyi pénzt keresni, vagy nincs időd rá, akkor keresel olyan oldalakat ahol ezt már megtették helyetted. (Például ezt Te is meg tudod csinálni, hogy keresel olyan online filmnézős oldalakat, ahol már fel van töltve a film, majd azt a linket rövidíted le a linkbucks segítségével. Például így: http://www.linkbucks.com/BAjpz )
3.      Lerövidíted a linket a linkbucks segítségével és beilleszted a weblapodba.
Ezzel a három lépéssel, komoly összegeket vagy képes keresni! Bizonyos lépéseket ki lehet hagyni, de ezzel tudod maximalizálni a bevételt. Mondok példákat, például ha nem akarsz a youwatch.org –al szenvedni, szerezz be máshonnan online film linkeket, majd azt rövidítsd le. Ha nem tudsz (jobban mondva, nem akarsz) weblapot építeni, akkor a feltöltött youwatch-os és linkbucks-os átalakított linkjeidet helyezd el fórumokon, youtube-os tréleknél, előzeteseknél, ergo szórd szét az interneten. Ha elég kreatív vagy, akkor nagyon hamar pénzt tudsz keresni az internet segítségével!

Hogyan tudom a bevételeimet megsokszorozni?
Ugye eddig csak magyar viszonylatban gondolkoztunk! Azt mindenki tudja, hogy Magyarországra ezek a cégek nagyon szépen fizetnek, viszont töredéküket, mintha ez nemzetközi lenne. Egy példa, ha a linkedre magyar kattintást kapsz, akkor kapsz érte (tételezzük fel) 1 Ft-ot, de ha ugyan ez a kattintás mondjuk az USA-ból vagy Angliából, vagy Németországból történt volna, rögtön a 5-10 szeresét érne a linkre való kattintás. Tehát ebből mi következik? Ha nem csak magyar filmekben, magyar leírásokban gondolkodunk, hanem például angol, német, francia, stb. akkor a bevételeink, akár tízszeresét is elérhetjük vele! Ezt nem árt szem előtt tartani! Tehát merjünk, nemzetközi vizekre is kievezni! Online filmeket találunk angol, német, orosz, francia nyelven is! A linkrövidítésünk ugyan úgy működik ott is, csak többszörösét profitálhatjuk belőle! Mint, ahogy azt már említettem, legyünk kreatívak, használjuk ki ezeket a kulcsszavakat, melyre havi szinten több milliónak kattintanak (ismétlés képen: online film, online filmek, online filmek a neten, online filmek 2015, filmek). Optimalizáljuk az oldalunkat a google kereső első helyére és csak dőljünk hátra és élvezzük munkánk gyümölcsét!
Még egy kis segítség a weblap optimalizálással kapcsolatosan, ha már elkészítettük a weboldalunkat.

Hogyan optimalizáljam a weblapomat, hogyan kerüljek a google kereső első oldalára?
Csak érintőlegesen tudok válaszolni, mivel nem vagyok a témában profi, tehát nem vagyok weblap optimalizáló mester. Csak olyan tanácsot tudok adni, amit én is kaptam anno. Tehát:
  • Ha az online filmek a témája a weblapunknak, akkor próbáljuk ezekre a kulcsszavakra optimalizálni az oldalt, nem pedig a kötelező biztosításra, vagy banki hitelekre! Természetesen ne arról szóljon az oldal, hogy telepakoljuk kulcsszavakkal, aminek semmi értelme, hanem helyezzük, azt kontextusba, kapcsoljuk a szövegezésünkhöz! A kulcsszó tervezéshez ajánlom mindenkinek a figyelmébe a google egyik szolgáltatását az adwords-öt, amelyről az irományom elején már említést tettem! Itt keresgélhetünk olyan kulcsszavakat, mely passzol az oldalunkhoz, (ugye ez esetben az online filmek), majd helyezzük azokat el a leírásban.
  • Olyan film leírásokat kell létrehoznunk, amely egyedi! Tehát, ha van időnk rá, akkor nézzük meg a filmet és mi alkossunk véleményt, ne csak másolgassuk ki a port.hu-ról, meg más oldalakról, hanem alkossunk saját véleményt! Hidd el, ezzel a saját szövegezéssel a google szemében (a keresőben) jutalmazva leszel, és előre röpít! Így hagyhatod a hátad mögött a többi online filmes weblapokat. És azért neked sem mindegy, hogy a google keresésének a 18-ik oldalán leszel, vagy az első oldal első találata! Tehát a legfontosabb, egyedi szövegezés, a másolt, összeollózott (összelopkodott) szövegezés, sem a google-t sem pedig az olvasót nem érdekli!
  • Készíts keresőbarát leírást! Ez azt jelenti, hogy ne mindent egy tömbben írj le, hanem tagold azokat, ahol kell, emeld ki, húzd alá. Olvasóbarát legyen, jól nézzen ki, szívesen olvassa azt más is nem csak a googlebot!
  • Használj képeket, videókat. Nem csak azért, mert azok szépek és jók, hanem informatívak. Például a filmek leírásánál használj borítót, beszúrhatsz videó előzetest. Színesítik és gazdagítják a tartalmat!
Rengeteg szempont van, amit érdemes figyelembe tartani, ha weblap optimalizálásba kezdünk. Arra viszont figyelj, hogy ne hagyd magad átverni! Sokan pénzt kérnek azért, hogy ők majd optimalizálják a weblapodat, küldenek rá jó sok magas PR értékű back linket, aztán majd gyorsan a keresők élére is kerülsz! Ez így is lesz, de ahogy gyorsan előre kerülsz, ugyan olyan gyorsan vissza is fogsz esni! És oda a pénzed és oda a weblapod is, ha a google megbüntet, utána annyi az oldaladnak! Úgyhogy inkább, csináld magad, légy körültekintő és hozz létre egyedi, hasznos és informatív tartalmat!

Na, kicsit hosszúra sikeredet a mondandóm, de remélem ezzel a módszerrel sikerül majd bevételre szert tenned! Légy kreatív, kitartó és a jutalom nem marad el! Legyen szép napod!